به گزارش محمدی مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سردشت
بازدید مشترک شبکه دامپزشکی و شبکه بهداشت از کشتارگاه سردشت در روز عید قربان

در راستای تأمین سلامت عمومی و پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام، تیم مشترک شبکه دامپزشکی و شبکه بهداشت شهرستان سردشت در روز عید سعید قربان از کشتارگاه این شهرستان بازدید میدانی به عمل آوردند.
در این بازدید کارشناسان بر رعایت اصول بهداشتی از جمله نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال، استفاده از وسایل حفاظت فردی نظیر لباس کار و دستکش، نحوه ضدعفونی محل کشتارگاه، و دفع بهداشتی امحاء و ضایعات دامهای ذبح شده تأکید کردند.
این اقدامات با هدف کنترل و کاهش خطر بیماریهایی همچون تب خونریزیدهنده کریمه کنگو (CCHF)، کیست هیداتیک، تب مالت و سایر بیماریهای مشترک صورت گرفت.
گفتنی است در پایان این بازدید آموزشهای لازم درباره راههای پیشگیری و انتقال بیماری CCHF به کلیه کارکنان و کارگران کشتارگاه ارائه شد تا آگاهی و حساسیت آنان نسبت به رعایت نکات بهداشتی افزایش یابد.
نظر دهید